Doe Mee

“We are the World. The Wide World. Wie-de-Wold. Wiede Wold. Wij zijn samen de wereld, De Wolden. Zo ook samen Wiede Wold.

Iedereen van jong tot oud is van harte welkom. Of je al 100 jaar in De Wolden woont of maar net, maakt niet uit, jouw hulp kunnen we goed gebruiken.

Op onze ‘Doe mee’-pagina nodigen we jou uit om deel uit te maken van ons team en bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van Wiede Wold. Of je nu een paar uur per week hebt om te sparen of een specifieke vaardigheid die je wilt delen, alle hulp is van onschatbare waarde.

Dus, wil jij meedoen aan ons avontuur? Verken onze ‘Doe mee’-pagina en ontdek hoe jij een verschil kunt maken in de bloei van Wiede Wold. Samen bouwen we aan een gemeenschap waarin iedereen de kans krijgt om te groeien en te bloeien.

Zing & Speel mee!

Kom en vier het culturele jaar 2023/2024 van de gemeente De Wolden met ons mee met een uniek muzikaal eerbetoon: het Wiede Wold Lied! Het Wiede Wold Lied nodigt iedereen uit om mee te doen. Of je nu wilt zingen, spelen of allebei, iedereen is welkom om deel te nemen.

Wandel mee

Voor het Designprogramma van Wiede Wold hebben 7 Designers kunstwerken gemaakt, met als thema de Toekomst van het Platteland. Benieuwd? Wandel dan de Wiede Wold Design Wandelroute! Al wandelend door Echten kom je langs alle 7 kunstwerken. 

Fiets mee

Tijdens Wiede Wold zetten wij de culturele parels op een podium en nodigen wij jou van harte uit op de fiets te springen en al het moois van De Wolden te ervaren. De fietsroute gaat langs alle culturele hotspots en bezienswaardigheden.