Doe Mee

“We are the World. The Wide World. Wie-de-Wold. Wiede Wold. Wij zijn samen de wereld, De Wolden. Zo ook samen Wiede Wold.

Iedereen van jong tot oud is van harte welkom. Of je al 100 jaar in De Wolden woont of maar net, maakt niet uit, jouw hulp kunnen we goed gebruiken.

Op onze ‘Doe mee’-pagina nodigen we jou uit om deel uit te maken van ons team en bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van Wiede Wold. Of je nu een paar uur per week hebt om te sparen of een specifieke vaardigheid die je wilt delen, alle hulp is van onschatbare waarde.

Dus, wil jij meedoen aan ons avontuur? Verken onze ‘Doe mee’-pagina en ontdek hoe jij een verschil kunt maken in de bloei van Wiede Wold. Samen bouwen we aan een gemeenschap waarin iedereen de kans krijgt om te groeien en te bloeien.

Maak je eigen portret

Voor het Designprogramma van Wiede Wold kan Designer Antoine Peters jouw hulp goed gebruiken! Voor zijn project is hij op zoek naar zoveel mogelijk portretten van inwoners van onze gemeente. In een creatieve bui? Lees snel verder.

Zing & Speel mee!

Kom en vier het culturele jaar 2023/2024 van de gemeente De Wolden met ons mee met een uniek muzikaal eerbetoon: het Wiede Wold Lied! Het Wiede Wold Lied nodigt iedereen uit om mee te doen. Of je nu wilt zingen, spelen of allebei, iedereen is welkom om deel te nemen.

Verf mee - jouw werk op de Afvalkathedraal

We zoeken mensen die handig zijn met een kwast, die precies kunnen werken en die het leuk vinden om bij te dragen aan de Afvalkathedraal. Help jij mee met het schilderen van de doeken voor aan de buitengevel?