Streekprogramma

Podcast Kleurrijk De Wolden

Elk mens heeft een verhaal. Welk verhaal heb jij te vertellen? Hoe voel jij je verbonden met gemeente De Wolden? En hoe zie jij de toekomst van jezelf in De Wolden? Heeft De Wolden een toekomst en hoe ziet die er dan volgens jou uit?

Deze vragen gaan aan verschillende doelgroepen binnen de gemeente De Wolden gesteld worden. De uitkomsten hiervan komen samen in een podcast, leuk om te beluisteren als jij benieuwd bent naar de verhalen  uit De Wolden.  

Op de foto zie je Maarke, wie we in in de podcast volgen. Maarke gaat op haar fiets door de gemeente, op zoek naar verhalen. Maarke komt tijdens haar fietstocht allerlei mensen tegen, met wie je tijdens de podcast kennis maakt. Heb jij Maarke al zien fietsen?

Het doel van de podcast is om mensen uit de 17 dorpen van de gemeente samen te brengen. Ook tijdens het project “Kleurrijk Koken” zullen verhalen gedeeld worden tussen verschillende groepen uit de gemeente, die beluisterd kunnen worden in de podcast.

De opnames van de podcast zijn op dit moment in volle gang, de introductie van de podcast is al wel bekend! Deze kan je hier beluisteren.

Houd zeker onze Facebookpagina en Instagram account in de gaten voor updates over de podcast.