ATROPOS

KAARTVERKOOP GESTART

Atropos

In het betoverende landschap van Drenthe ontvouwt zich het verhaal van Atropos, een mysterieuze godin die de levensdraad van de mens doorknipt zodra zijn lot bezegeld is.Atropos is wervelende theaterstorm in een speciaal voor het verhaal gebouwd theater dat volledig is opgetrokken uit afvalresten van Drentenaren; De Afvalkathedraal.In deze voorstelling kruipen de jongeren in de huid van de godin Atropos wanneer ze besluiten de lijn door te knippen die voorgaande generaties hebben uitgezet. Zo bepalen ze zelf hoe hun wereld eruit moet zien.Atropos is een hoopvolle en moedige ode aan de kracht en het talent van onze kinderen om ondanks tegenslagen en een planeet die zich tegen hen lijkt te keren, hun eigen toekomst vorm te geven.De theatervoorstelling werpt niet alleen een nieuw licht op de mythe van Atropos in de huidige tijd, maar laat het verhaal ook dansen tussen klein menselijk verdriet en actieve hoop. Een onvergetelijke ervaring die de toeschouwers meeneemt naar de grenzen van hun eigen lot, terwijl ze gevangen worden in de greep van natuurkrachten die onze verbeeldingskracht ver te boven gaan.

Atropos is een epische voorstelling vol muziek en dans zoals bezoekers die kennen van de Drentse Bluesopera en Grutte Pier, eerdere producties van Peergroup.

Theatervoorstelling Atropos

Atropos – of de Onafwendbare – is de oudste van de Schikgodinnen uit de Griekse mythologie. Zij knipt de levensdraad van de persoon door wanneer diens tijd om is. Atropos is een epische vertelling over de onwil van de mens om het tij te keren en de moed van onze kinderen om Atropos, het onafwendbare, recht in de ogen te kijken.

De schrijvers van Atropos zijn geïnspireerd door het boek Kleine mensen in de Grote Wereld van A. den Doolaard.

24 mei t/m 30 juni in Gemeente De Wolden.

Locatie: De Afvalkathedraal

Bestel je Tickets nu alvast

De kaartverkoop voor de locatievoorstelling Atropos in de Afvalkathedraal is begonnen! Vanaf  24 mei ben je van harte welkom om te komen kijken naar de voorstelling, in de nog te bouwen Afvalkathedraal. 

Wees er snel bij, want de vraag naar kaarten is groot, en je wilt deze kans niet missen. Zorg dat je deel uitmaakt van het publiek dat getuige is van dit buitengewone theaterspektakel in de Afvalkathedraal.

Wacht niet langer, bestel nu je tickets en maak je klaar voor Atropos!

Bekijk hier de Trailer van Atropos

Heb jij hem al gezien?
 
Volgend jaar mei begint de theatervoorstelling Atropos van de Peergroup in de nog te bouwen Afvalkathedraal. Dat duurt natuurlijk nog even, maar we kunnen nu al bijna niet wachten om je mee te nemen in dit spectaculaire avontuur! 
 
Om je alvast in de stemming te brengen, hebben we een exclusieve voorproefje voor je klaargezet. Bekijk de trailer hiernaast.
Atropos zoekt vrijwilligers! Parkeerwachten, ticketverkoop, publieksbegeleiding, er is genoeg te doen. Help je mee?
Lijkt het je fantastisch om mee te bouwen aan deze unieke circulaire en duurzame locatie? Meld je dan aan!
Alle acteertalenten en figuranten opgelet! Dit is jouw kans om mee te spelen in een fantastische voorstelling van de Peergroup.