Sideprogramma

Naast de speciaal georganiseerde culturele activiteiten voor Wiede Wold, vinden er ook andere interessante projecten plaats in de gemeente De Wolden. Deze initiatieven worden geleid door bewoners, bedrijven of stichtingen en zijn absoluut de moeite waard om te ontdekken. Van lokale evenementen tot creatieve ondernemingsinitiatieven, er is een breed scala aan boeiende activiteiten die de diversiteit en levendigheid van onze gemeenschap weerspiegelen. Ook worden er naast de activiteiten voor het Streekprogramma, Atropos, de Afvalkathedraal en het Designprogramma nog meer activiteiten georganiseerd onder de paraplu van Wiede Wold. Ontdek ze allemaal.

Projecten Sideprogramma

Het Wiede Wold Lied

Kom en vier het culturele jaar 2023/2024 van de gemeente De Wolden met ons mee met een uniek muzikaal eerbetoon: het Wiede Wold lied! Het Wiede Wold lied nodigt iedereen uit om mee te doen. Of je nu wilt zingen, spelen of allebei, iedereen is welkom om deel te nemen. 

GKV-Route

Fiets of wandel langs de 13e editie van de Grensloos Kunst Verkennen route. Elke donderdag tot en met zondag van 11.00 tot 17.00 uur kun je genieten van alle kunst en de omgeving. Het belooft een oogstrelende route te worden waar kunstenaars van heinde en ver hun meest inspirerende werken tentoonstellen.

Wiede Wold Licht Uit

Vera Vos, designer bij het Designprogramma van Wiede Wold en mede-organisator van Wolder Vinyl Café, verrast met fantastische vlogs. Ze gaat langs bij Woldenaren en onderdelen van Wiede Wold om alle verhalen te delen.