Bellefair Echten

De Bellefair

De BelleFair is een jaarlijks terugkerende markt met een breed aanbod van kunst, kunstnijverheid en ambachtelijk gemaakte artikelen.

Dat loopt van jams, rum en Engelse fudge naar kleding en bijzondere (woon)accessoires.

Maar de BelleFair is meer: het is ook een klein paradijsje voor kinderen. Voor hen zijn er allerlei workshops waaraan ze deel kunnen nemen, er zijn speciale artiesten voor kinderen én er is de eigen Wiede Wold kraam van de kinderen uit de gemeente!

Bellefair - Streekprogramma Wiede Wold

Vroeg begin is het halve werk

De afgelopen tijd hebben de kinderen uit gemeente De Wolden de mogelijkheid gehad om mee te doen aan een aantal workshops. Hierbij hebben zij een aantal mooie dingen gemaakt en die bieden de kinderen op 20 april aan in hun eigen kraam.
 
Wat kan je kopen? Het aanbod bestaat uit zelfgemaakte kaarsjes, armbandjes, vogelhuisjes, gehandletterde kaarten, mozaïeken en zelfs vier echte schilderijen!
 
De kinderen staan zelf in de kraam om hun moois te verkopen. Om al vroeg het ‘ondernemerszaadje’ te laten kiemen bij de kinderen, wordt de opbrengst verdeeld onder de deelnemers van de workshops. 
 
Bellefair workshops wiede wold streekprogramma

Kom jij ook?

Hoe leuk is het om straks al die trotse koppies van die kinderen te zien, wanneer ze hun eigen gemaakte spulletjes kunnen verkopen?! Daar wil jij toch bij zijn? 
 
De fair is gratis toegankelijk. Fietsen parkeren is ook gratis, maar auto’s parkeren kost € 3,-.

Datum: Zaterdag 20 april
Tijdstip: 11.00 tot 19.00 (kramen zijn open tot 17.00 uur, daarna is er nog muziek op de brink en zijn de foodkramen open)
Locatie: De Brink in Echten