Aan Tafel!

De toekomst van ons platteland, gaat natuurlijk ook over voeding! Het platteland is immers dé plek waar een groot deel van ons voedsel verbouwd wordt. Wat aten we toen, wat eten we nu en wat gaan we in de toekomst eten?

Museum De Wemme heeft in het kader van Wiede Wold een speciale expositie ‘Aan tafel’. Ga gerust eens een kijkje nemen!

Locatie: Museum de Wemme, Burgemeester Tonckensstraat 49, 7921 KB Zuidwolde

Combineer je bezoek met één van de speciale lezingen die dit voorjaar georganiseerd worden:

𝐙𝐨𝐧𝐝𝐚𝐠 𝟒 𝐣𝐮𝐧𝐢 𝐨𝐦 𝟏𝟒.𝟎𝟎 𝐮𝐮𝐫

Over directzaai, Huttentut en Camelina

𝐴𝑗𝑎𝑎𝑛 𝐻𝑖𝑗𝑚𝑎𝑛𝑠 𝑣𝑎𝑛 𝐾𝑎𝑖𝑟𝑜𝑠 𝑢𝑖𝑡 𝑍𝑢𝑖𝑑𝑤𝑜𝑙𝑑𝑒 𝑣𝑒𝑟𝑡𝑒𝑙𝑡 𝑜𝑣𝑒𝑟 𝐷𝑖𝑟𝑒𝑐𝑡𝑧𝑎𝑎𝑖 𝑒𝑛 𝑟𝑒𝑔𝑒𝑛𝑒𝑟𝑎𝑡𝑖𝑒𝑣𝑒 𝑙𝑎𝑛𝑑𝑏𝑜𝑢𝑤- 𝑒𝑛 𝑣𝑜𝑒𝑑𝑠𝑒𝑙𝑠𝑦𝑠𝑡𝑒𝑚𝑒𝑛 𝑚𝑒𝑡 𝑑𝑒 𝑏𝑜𝑒𝑟, 𝑏𝑜𝑑𝑒𝑚 𝑒𝑛 (𝑏𝑖𝑜)𝑑𝑖𝑣𝑒𝑟𝑠𝑖𝑡𝑒𝑖𝑡 𝑎𝑙𝑠 𝑏𝑎𝑠𝑖𝑠. 𝐷𝑎𝑎𝑟𝑛𝑎𝑎𝑠𝑡 𝑣𝑒𝑟𝑏𝑜𝑢𝑤𝑡 𝐾𝑎𝑖𝑟𝑜𝑠 𝐶𝑎𝑚𝑒𝑙𝑖𝑛𝑎 𝑆𝑎𝑡𝑖𝑣𝑎 (𝑑𝑒 𝑁𝑒𝑑𝑒𝑟𝑙𝑎𝑛𝑑𝑠𝑒 𝑛𝑎𝑎𝑚 𝑖𝑠 𝐻𝑢𝑡𝑡𝑒𝑛𝑡𝑢𝑡). 𝑉𝑎𝑛 𝑑𝑒 𝑧𝑎𝑑𝑒𝑛 𝑤𝑜𝑟𝑑𝑡 𝑜𝑙𝑖𝑒 𝑔𝑒𝑝𝑒𝑟𝑠𝑡, 𝑑𝑖𝑒 𝑟𝑖𝑗𝑘 𝑖𝑠 𝑎𝑎𝑛 𝑂𝑚𝑒𝑔𝑎 𝟑 𝑒𝑛 𝟔 𝑣𝑒𝑡𝑧𝑢𝑟𝑒𝑛 𝑒𝑛 𝑜𝑜𝑘 𝑛𝑜𝑔 𝑒𝑒𝑛𝑠 𝒉𝑒𝑒𝑟𝑙𝑖𝑗𝑘 𝑠𝑚𝑎𝑎𝑘𝑡.

𝐕𝐫𝐢𝐣𝐝𝐚𝐠𝐚𝐯𝐨𝐧𝐝 𝟏𝟔 𝐣𝐮𝐧𝐢 𝐨𝐦 𝟏𝟗.𝟎𝟎 𝐮𝐮𝐫

FAST-FOOD-SHAKE-SLOW

𝐷𝑖𝑔𝑛𝑎 𝐾𝑜𝑠𝑠𝑒 𝑒𝑛 𝐿𝑢𝑐𝑎𝑠 𝑀𝑢𝑙𝑙𝑖é 𝑣𝑒𝑟𝑧𝑜𝑟𝑔𝑒𝑛 𝑒𝑒𝑛 𝑙𝑒𝑧𝑖𝑛𝑔 𝑚𝑒𝑡 𝑎𝑙𝑠 𝑡𝑖𝑡𝑒𝑙 ‘𝑓𝑎𝑠𝑡-𝑓𝑜𝑜𝑑-𝑠𝒉𝑎𝑘𝑒-𝑠𝑙𝑜𝑤’. 𝐷𝑒𝑧𝑒 𝑔𝑎𝑎𝑡 𝑜𝑣𝑒𝑟 𝑑𝑒 𝑡𝑜𝑒𝑘𝑜𝑚𝑠𝑡 𝑣𝑎𝑛 𝑠𝑡𝑟𝑒𝑒𝑘𝑝𝑟𝑜𝑑𝑢𝑐𝑡𝑒𝑛 𝑜𝑝 𝒉𝑒𝑡 𝑝𝑙𝑎𝑡𝑡𝑒𝑙𝑎𝑛𝑑 𝑣𝑎𝑛𝑢𝑖𝑡 𝑒𝑒𝑛 𝑜𝑛𝑡𝑤𝑒𝑟𝑝𝑒𝑛𝑑𝑒 𝑏𝑙𝑖𝑘. 𝐻𝑢𝑛 𝑣𝑒𝑟𝒉𝑎𝑎𝑙 𝑔𝑎𝑎𝑡 𝑜𝑣𝑒𝑟 𝑎𝑙𝑙𝑒𝑠 𝑤𝑎𝑡 𝑒𝑟 𝑘𝑜𝑚𝑡 𝑘𝑖𝑗𝑘𝑒𝑛 𝑏𝑖𝑗 𝒉𝑒𝑡 𝑠𝑎𝑚𝑒𝑛𝑠𝑡𝑒𝑙𝑙𝑒𝑛 𝑣𝑎𝑛 𝑒𝑒𝑛 𝑚𝑎𝑎𝑙𝑡𝑖𝑗𝑑 𝑒𝑛 𝑠𝑙𝑢𝑖𝑡 𝑎𝑎𝑛 𝑏𝑖𝑗 𝑧𝑎𝑘𝑒𝑛 𝑑𝑖𝑒 𝑖𝑛 𝐷𝑒 𝑊𝑜𝑙𝑑𝑒𝑛 𝑠𝑝𝑒𝑙𝑒𝑛. 𝑍𝑒 𝑙𝑎𝑡𝑒𝑛 𝑜𝑜𝑘 𝑤𝑎𝑡 𝑝𝑟𝑜𝑒𝑣𝑒𝑛.

Voor beide lezingen wordt aangeraden te reserveren. De lezing duurt ongeveer 1 uur. Reserveren kan via info@dewemme.nl of tijdens de openingsuren van het museum per telefoon (0528 373332).

Lees ook: