Word jij Max?

Peergroup Locatietheater gaat los met de audities voor de nieuwe voorstelling Atropos! Vanaf volgend voorjaar te zien in Gemeente De Wolden ter gelegenheid van ons culturele jaar.

Voor deze machtig mooie voorstelling zijn we op zoek naar 10 – 15 jonge acteurs voor de hoofdrol Max. Afwisselend zullen zij ingezet worden voor deze rol. Ben je tussen de 14 en 20 jaar oud (x/v/m) en afkomstig uit Noord-Nederland….reageer dan snel!

In ATROPOS maken jongeren de dienst uit. Zij schudden het publiek wakker uit hun comfortabele ‘pipe dream’. Zij willen niet afwachten tot de wereld vergaat en gooien het roer liever meteen om, nu het misschien nog kan. Ze poken, schelden, wijzen, trekken, duiden, duwen en schreeuwen totdat de boodschap eindelijk landt. Atropos is een voorstelling door en voor jongeren. Want zij hebben de moed om Atropos, het Onafwendbare, recht in de ogen te kijken.

We selecteren jongeren in twee auditierondes op zaterdag 16 en/of 23 september 2023 op een nader bekend te maken locatie in de gemeente De Wolden.

Aanmelden kan tot en met vrijdag 15 september via www.peergroup.nl/atropos

Lees ook: