Gezocht: Jongeren voor voorstelling ATROPOS

Momenteel is Peergroup druk bezig met de voorbereidingen voor de nieuwe productie ATROPOS, als onderdeel van ons cultureel jaar. Deze voorstelling zal worden vertoond in de Afvalkathedraal, die nog gebouwd moet worden.

Voor deze voorstelling zoekt de Peergroup jonge acteurs voor de hoofdrol Max. Zij zoeken 10 tot 15 jongeren (14 t/m 20-jaar, x/v/m), afkomstig uit Noord-Nederland. Deze jongeren zullen tijdens de voorstelling afwisselend Max spelen, de hoofdrol in ATROPOS.

In ATROPOS maken jongeren de dienst uit. Zij schudden het publiek wakker uit hun comfortabele ‘pipe dream’. Zij willen niet afwachten tot de wereld vergaat en gooien het roer liever meteen om, nu het misschien nog kan. Ze poken, schelden, wijzen, trekken, duiden, duwen en schreeuwen totdat de boodschap eindelijk landt. Atropos is een voorstelling door en voor jongeren. Want zij hebben de moed om Atropos, het Onafwendbare, recht in de ogen te kijken.

De Peergroup zullen de jongeren selecteren in twee auditierondes op zaterdag 16 en/of 23 september 2023 op een nader bekend te maken locatie in de gemeente De Wolden.

Aanmelden kan tot en met vrijdag 15 september op de website van de Peergroup.

Lees ook: