Lezing Museum de Wemme

Vrijdag 16 juni 2023 | 19.00u

Op vrijdagavond 16 juni om 19.00 uur zullen Digna Kosse en Lucas Mullié een boeiende lezing verzorgen met als titel ‘fast-food-shake-slow’. Deze inspirerende lezing gaat over de toekomst van streekproducten op het platteland.

De lezing is georganiseerd als onderdeel van het Streekprogramma van Wiede Wold en vind plaats in Museum de Wemme in Zuidwolde.

Tijdens de lezing zullen Digna en Lucas je meenemen in de wereld van voedselbereiding en de uitdagingen die komen kijken bij het samenstellen van een maaltijd. Ze zullen specifiek ingaan op de kwesties die momenteel in De Wolden spelen. Het belooft een interessante avond te worden, waarbij je inzicht krijgt in de rol van streekproducten in de toekomst van ons voedselsysteem.

Maar dat is nog niet alles! Tijdens de lezing krijg je ook de kans om enkele heerlijke proeverijen te ervaren. Digna en Lucas zullen je laten kennismaken met smaken en ingrediënten die nauw verbonden zijn met streekproducten.

De lezing duurt ongeveer een uur.

Wil jij hierbij zijn? Er zijn slechts 50 plaatsen in de koffiekamer, reserveer dus snel een plekje!

Reserveren kan door te bellen tijdens de openingstijden (13.30 tot 17.00 uur) naar 0528-37 3332 of door een mail te sturen naar info@dewemme.nl.

Lees ook: