Ontwerpatelier drie zit erop!

Als onderdeel van het culturele jaar van Wiede Wold zal begin volgend jaar een Afvalkathedraal gebouwd worden. Om dit te kunnen realiseren, zijn wij op dit moment druk bezig met het ontwerpen van dit bouwwerk, samen met jullie hulp!

Op 1 november zijn wij samen met Peergroup, Tomas Dirrix + Studio ACTE i.s.m. Bollinger+Grohmann, @ascondenijs, Gemeente De Wolden, Eco Reest B.V. en Noordelijk Innovatielab Circulaire Economie nice° weer bij elkaar gekomen om het ontwerpproces van De Afvalkathedraal te vervolgen. De voorlopige ontwerpen en maquettes zijn gedeeld en er is met veel enthousiasme op gereageerd.

De Afvalkathedraal is een project waarbij de participatie van de inwoners van gemeente De Wolden een belangrijk onderdeel is. Op deze avond waren alle inwoners van de Wolden van harte welkom om mee te denken over het ontwerp van De Afvalkathedraal.

Er werden waardevolle suggesties gedaan door de bewoners zoals voor de bekleding van de gevel om de bijzondere waarden van ons geliefde platteland nog beter tot uiting de laten komen. Hartelijk dank voor alle input!

Lees ook: