Schilder mee in de Oude Bieb in Zuidwolde

Afvalkathedraal

De Afvalkathedraal zal de komende tijd in Koekangerveld verrijzen en wordt gebouwd met hulp van een groot team van ‘Bouwmeesters’, waaronder veel inwoners van Gemeente De Wolden. Dit spectaculaire bouwwerk bestaat onder andere uit ruim 800 vierkante meter buitengevel, gemaakt van hergebruikte banieren uit alle windstreken van Nederland en voorzien van dromen van de Woldenaren, over de toekomst van het platteland.

Het zal inzichtelijk maken hoe er van jong tot oud gekeken wordt naar het platteland, het klimaat, de veranderingen, herinneringen, heden en wellicht ook de toekomst.

Mee doen?
Sofie Ijzerman zal door middel van workshops deze zinnen en woorden verzamelen bij uiteenlopende doelgroepen. Daarna zullen we met een team deze op de banners gaan schilderen in de oude bibliotheek in Zuidwolde. En daar, kunnen wij jou hulp goed bij gebruiken!

Wil jij niet mee schilderen maar wel mee doen? We zijn nog opzoek naar iemand die de lunch wilt verzorgen op 1 of meerdere dagen voor ongeveer 10 personen.

Wanneer? Wij zullen gaan schilderen op 16, 17, 18 en 19 april.

Waar? De oude bibliotheek in Zuidwolde

Ben jij nou handig met schilderen? Ben je precies en vind je het leuk om ons te komen helpen? Of heb je vragen? Meld je dan doormiddel van onderstaande link aan voor één of meerdere schilder dagen. Wie weet tot in de bieb!

Meld je aan bij Sofie IJzerman via: https://lnkd.in/eR4dcyiA

De Afvalkathedraal is een productie van Peergroup Locatietheater en niceº en onderdeel van het culturele programma van #wiedewold van Gemeente De Wolden

Lees ook: