Stamtafel De Wolden

Stamtafel De Wolden - Designprogramma

Tijdens het culturele jaar Wiede Wold gaan een achttal designers aan de slag om samen met inwoners het thema ‘De toekomst van ons platteland’ te verkennen.

Foodcurators is één van de deelnemende ontwerpers en hebben iets heel moois in petto:

Hoe ver reikt noaberschap? Is naoberschap alleen iets van het platteland? Staat naoberschap open voor iedereen? Met Stamtafel De Wolden zetten de Foodcurators Naoberschap als streekoverstijgend product centraal.

Bezoekers kunnen dit voorjaar plaatsnemen aan een speciaal voor Wiede Wold ontworpen stamtafel, een ontmoetingstafel waar het gesprek over naoberschap gevoerd wordt en waarin bezoekers opvattingen hierover achterlaten, door ze ter plekke in de tafel te krassen.

Bij de tafel horen ook speciale naoberglazen, die symbool staan voor de verbinding in de gemeente De Wolden, die tijdens Wiede Wold te koop zijn.

Tijdens speciale events [datum volgt] is er bovendien ook een uniek voor Wiede Wold ontwikkeld drankje beschikbaar om te proeven!

Voor dit speciale project kunnen Digna & Lucas van Foodcurators jouw hulp nog goed gebruiken!

Om een beter beeld te krijgen van Naoberschap in De Wolden gaan deze twee designers graag in gesprek met Woldenaren. 𝐖𝐢𝐥 𝐣𝐞 𝐦𝐞𝐞𝐝𝐨𝐞𝐧? Neem dan contact op via info@foodcurators.nl. De gesprekken zullen meestal via videobellen plaatsvinden.

Lees ook: