Verf mee – jouw werk op de afvalkathedraal

verf mee aan de afvalkathedraal

Dit voorjaar brengt een bijzonder project naar het hart van de Wolden, in een weiland in Koekangerveld. De Afvalkathedraal zal hier verrijzen, een uniek bouwwerk waar locatievoorstelling Atropos in opgevoerd zal worden.

En voor dit ambitieuze project hebben we jouw hulp nodig!

De buitenkant van de Afvalkathedraal zal een opvallende bekleding krijgen. Maar deze bekleding is niet zomaar uit gekozen materialen vervaardigd. Nee, het zijn reststromen, banieren en theaterdoeken die anders misschien bij het afval zouden eindigen.

Een duurzame en creatieve benadering van bouwen die perfect past bij het idee van de Afvalkathedraal.

En jij kunt een essentieel onderdeel worden van dit proces!

We zoeken mensen die handig zijn met een kwast, die precies kunnen werken en die het leuk vinden om bij te dragen aan een bijzonder project. Of je nu een doorgewinterde schilder bent of gewoon af en toe wat verft jouw hulp is meer dan welkom.

Ben je geïnteresseerd om mee te helpen met het schilderen van deze doeken? Meld je dan hier aan voor één of meerdere schilderdagen.

Je bent van harte welkom om mee te helpen op 16, 17, 18 of 19 april.

Samen kunnen we dit project tot een succes maken en jouw werk zal straks schitteren op de gevel van de Afvalkathedraal. Dus sluit je aan en verf mee aan een uniek stukje architectuur en duurzaamheid!

Lees ook: